BOREBØSNING

Borebøsning med og uden krave

Norm-Teknik A/S tilbyder borebøsninger og stempelføring. Vores normdele er af høj kvalitet, og vores sortiment indeholder borebøsninger med og uden krave. Vi tilbyder vores borebøsninger i mange forskellige størrelser.

Norm-Teknik A/S’ produkter kommer fra den tyske virksomhed Eberhard, som er anerkendt for deres kvalitetsprodukter. Vores borebøsninger er fremstillet af tysk kvalitetsstål og indvendigt slebet F7 og udvendigt efter n6. Produkterne er fremstillet af stål med lang levetid.

Typer af borebøsning og stempelføring

Norm-Teknik A/S har DIN 172A, som er borebøsninger med krave. Vi tilbyder størrelserne Ø0-Ø1 til Ø 40.  Det samme gælder borebøsningen DIN 179A som er uden
krave. Vi tilbyder også stempelføringsbøsning typerne DIN 9845 C og ISO 8978. Disse findes også i flere forskellige størrelser.

Grundet vores store sortiment er alle vores normdele og specialdele ikke præsenteret på hjemmesiden. Kan I derfor ikke finde lige den størrelse i leder efter, kan I altid kontakte os.

Kontakt Norm-Teknik A/S ang. borebøsning og stempelføring

Vi vejleder gerne i forhold til hvilke størrelser og hvilken type normdele og specialdele I skal vælge. Ikke alle  vores borebøsning- og stempelføringsdele er præsenteret på hjemmesiden, derfor er I altid velkomne til at kontakte os, hvis I leder efter noget bestemt. Kontakt os på telefon 74560100.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.