DIN 6325 / ISO 8734

Cylinderstifter DIN 6325/ISO 8734
Diameter toll. m6, gennemhærdet HRC 60 +/-2
(Normal leveringstid ved ej på lager : 3-4 dage)
Finder du ikke den størrelse du søger, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdele-sortiment oprettet her i webshoppen.

Vælg størrelse

Cylinderstifter DIN 6325 / ISO 8734 i markedets bedste kvalitet


Vi tilbyder 1.klasses totalløsninger til hele den danske værktøjsindustri. NormTeknik A/S har specialiseret sig i import og produktion af norm dele og specialdele. Vores kundekreds omfatter en lang række af mindre og større virksomheder, der hver dag med tilfredshed oplever os som rigtige fagfolk – vi ved, hvad vi har med at gøre og kan vores kram. Vi sætter en ære i at betjene vores kunder på den rigtige måde og udfører samtlige opgaver hurtigt, effektivt og uden fejltagelser. Hos os er der ingen slingrevals. Og vi fremstiller også specialdele efter tegning både her i huset samt i samarbejde med vores leverandører. Vi håndterer problemfrit ordrer på både et enkelt eksemplar samt op til flere hundrede tusinde. Vi vægter kvalitet og korte leveringstider meget højt.

Læg gerne jeres næste ordre på blandt andet cylinder stifter DIN 6325 hos og i vil hurtigt se, at det ikke blot er tomme ord, vi er klar til at vise, hvad vi står for.

Cylinder stifter DIN 6325 fra EBERHARD og NormTeknik A/S – markedets bedste til en favorabel pris

Ingen tvivl om det – Cylinder stifter DIN 6315 fra verdenskendte tyske EBERHARD, repræsenteret i Danmark ved agentur hos NormTeknik A/S, hører til i den absolutte topklasse. Vi kan tilbyde disse fremragende DIN 6325 stifter til yderst fordelagtige priser med hurtig levering direkte fra vores lager i Christiansfeld.

Når I anvender cylinderstifter DIN 6325 fra EBERHARD er I sikret stabilitet og kontinuitet i produktionen, idet disse stifter gennem en årrække har vist sig både slidstærke og i besiddelse af stor præcision.

Bestil hellere jeres ny cylinderstifter i dag end i morgen, så er I dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.