GÜNTHER - Hotrunnere

HOTRUNNER / VARMEKANALER FRA TYSKE GÜNTHER HEISSKANALTECHNIK GMBH

Kontakt vores værktøjsrådgiver Bjarne Pallesen via mail for yderligere information
eller se mere på Günthers hjemmeside.

 Varmekanaler / Hotrunner hos Norm-Teknik A/S

Norm-Teknik A/S er importør af varmkanaler også kaldet hotrunner eller varmekanalsystemer. Vi importerer varmekanaler fra det tyske mærke GÜNTHER Heisskanaltechnik, der er anerkendt i hele verden for deres kvalitetsprodukter med høj funktionalitet og let montering.

Varmekanalssystemerne er produceret i gode materialer, der er lavet til at udstå høje temperaturer. Derudover er vamekanalerne lavet af modulære komponenter, hvilket giver os mulighed for at skræddersy elementerne efter vores kunders behov i forhold til f.eks. størrelse og kapacitet. 

Norm-Teknik A/S er blandt de førende leverandører til værktøjsindustrien i Danmark af varmekanaler. Vi bestræber os på altid at kunne levere et bredt udvalg varmekanaler/hotrunners til vores kunder.

Udvalg af varmekanaler

Vi er forhandlere af flere forskellige modeller af varmekanaler. GÜNTHER producerer varmekanaler i både i standard moddel som er åbne, men også i lukkede systemer. De åbne og lukkede varmekanalsystemer er udviklet til at sikre optimale  termisk separation, samtidig med at den er sikret mod lækning.

Disse systemer kan anvendes til forskellige formål og vi sørger gerne for at de bliver tilpasset vores kunders behov i forhold til anvendelse. 
Her på siden findes link til forskellige kataloger hvori produkternes specifikationer er fremvist. 

Kontakt Norm-Teknik A/S 

Kontakt vores værktøjsrådgiver Bjarne Pallesen via mail for yderligere information eller se mere på Günthers egen hjemmeside. I er ogå velkomne til at kontakte os på telefon 74 56 01 00. Norm-Teknik A/S vejleder jer til at finde den rigtige løsning.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.