AHP MERKLE - Hydraulikcylindere

HYDRAULIKCYLINDERE fra AHP Merkle GmbH

TYSK KVALITET fra verdenskendte AHP MERKLE. De står for kvalitet og er desuden meget innovative.
Deres EXPRESS-PROGRAM KAN LEVERES DAG TIL DAG og er både prisvenligt samt har branchens fineste kvalitet.
Kontakt os gerne for yderligere information.
Finder du ikke den størrelse hydralikcylinder du søger, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdele-sortiment oprettet her i webshoppen.

PRODUKTOVERSIGT            CYLINDERBEREGNER

Hydraulik cylinder fra tyske AHP Merkle

NormTeknik A/S er levendør af hydraulik cylindere fra det tyske mærke AHP Merkle. AHP Merkle er anerkendt internationalt for at producere hydraulik cylindere i højeste kvalitet.
Vores standard hydraulik cylindre er en gennemprøvet cylindertype, som i dag anvendes inden for alle grene af industrien, landbrug, gartneri, skovbrug samt entreprenørmateriel. 

Flere typer af hydraulikcylinder

Hos NormTeknik A/S tilbyder vi en lang række forskellige typer af hydraulikcylinder. Vi leverer, blandt andre, blokcylinder, normcylinder, kortslag, flange, sving, og dobbeltrør. Se vores udvalg her på siden. Hver af de forskellige typer af hydraulik cylinder findes i forskellige størrelser. 

Hver enkelt af vores hydraulik cylindere findes i forskellige modeller med aftastere, dæmpning, frontplade mm. Se mere info under hver af de forskellige cylindere.
Vores rustfrie cylindre produceres af rustfri og syrefast kvalitetstål med pakninger i holdbar kvalitet - både til olie og til vand som drivmiddel. Derudover tilbyder vi også forskelligt tilbehør til hydraulik cylindere.

Kontakt os i dag vedrørende hydraulikcylinder

Vi, hos NormTeknik A/S, står klar til at vejlede jer omkring det store udvalg af hydraulikcylindere. Vi har stort fokus på at kende vores produkter godt, så vi kan vejlede i forhold til hvilke løsninger, der passer bedst til jeres behov.

Vi står også altid klar med nyheder når AHP Merkle lancerer nye produkter. Vi bestræber os på at være kundernes fortrukne leverandør af hydraulikcylinder. Vi er leveringsdygtige i både grundmodeller og specialcylindre med mange muligheder i forbindelse med cylinder- og stempelophæng, lejer og bøsninger, pakninger, interne og eksterne positionsfølere samt integrerede kontraventiler.

AHP Merkle tilbyder også et ”Express-program”, som giver mulighed for levering dag til dag. Giv os et kald i dag, hvis du er interesseret i hurtig levering. Kontakt os på telefon 74560100.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.