Lokkestempel ISO 8020 / DIN 9861 fra EBERHARD og NormTeknik


NormTeknik A/S – leverandør til den danske værktøjsindustri - tilbyder lokkestempel ISO 8020/DIN 9861 samt lokkenåle, nålebøsninger og nålelejer med mere. Vi er specialister og har stor erfaring som leverandør til værktøjsindustrien og satser konsekvent på kvalitet og gedigen kundeservice, og med vores lokkestempel ISO 8020/DIN 9861 har vi endnu en gang bevist, at kvalitet betaler sig på både kort og lang sigt.

NormTeknik A/S er markedsførende totalleverandør af normdele til blandt andet værktøjsfremstilling. Vi fokuserer altid på kvalitet, hurtig levering og god kundeservice, Vores verdensomspændende netværk af leverandører er en garanti for korte leveringstider, og samtlige leverandører er omhyggeligt udvalgt på grundlag af deres høje kvalitet og leveringsstabilitet. Vi har gennem vores netværk løbende udvidet vores leverandørbase, så vi i dag magter næsten enhver opgave indenfor vores felt. Vi har tillige egen produktion, hvor vi fremstiller specialdele til både form og snit/stans m.m.

Vi har et nært samarbejde ned tyske EBERHARD, som også fremstiller vores lokkestempel ISO 8020/DIN 9861, EBERHARD er kendt for sine kvalitets produkter, der sælges til det meste af verden.

Læs gerne mere her på hjemmesiden om vores suveræne EBERHARD lokkestempel ISO 8020/DIN 9861 og download ligeledes gerne vores produktblade. Velkommen også til at kontakte os, såfremt I er i tvivl om noget eller blot ønsker yderligere info.

Anskaf et lokkestempel ISO 8820/DIN 8861 fra EBERHARD. Din sikkerhed for stabilitet i produktionen


Vil du have kontinuitet, kvalitet og stabilitet i produktionen uden så mange dikkedarer så skift dit gamle lokkestempel ud med et tilsvarende nyt lokkestempel ISO 8020/DIN 9861 fra EBERHARD og NormTeknik A/S. det betaler sig, Tysk kvalitet til fingerspidserne – vi står selvklart altid inde for kvaliteten.

Kontakt snarest muligt NormTeknik A/S så beretter vi gerne meget mere om EBERHARD lokkestempel ISO 8020/DIN 9861.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.