Om NormTeknik

100.000 normdele og
specialdele fra de bedste
internationale leverandører

Om NormTeknik

Alt i denne verden består af enkeltdele. Ikke mindst de utallige stanseværktøjer, plastforme og maskiner rundt omkring på kloden, som hver dag med den rette kombination af kerner, stempler, skruer, bolte, fjedre, avanceret pneumatik og digitale sensorer fremstiller de produkter, som får samfundshjulene til at køre rundt – og helst uden downtime.

Derfor er det en god idé at spørge NormTeknik, hvis I er på udkig efter de helt rigtige normdele til eksisterende værktøj eller nye dele til et kommende projekt. Gør I det, så findes der ikke den standardkomponent til maskiner vi ikke har eller ikke kan skaffe i den rigtige kvalitet. Og skal emnet bearbejdes eller specialtilpasses, så har vi den nyeste teknologi og gode folk til det inhouse. NormTeknik tilbyder store og små virksomheder bla.a direkte adgang til hurtig bestilling af mere end 100.000 normdele fra de største og bedste leverandører, eller dine helt egne specialdele via vores webshop. Og hvis delen mod forventning ikke findes der, så er den kun ét opkald væk, og vi lover, at vi både er til at snakke med, og at vi ved, hvad vi snakker om på:

6 gode grunde til, at du skal vælge NormTeknik

+ Den højeste standard indenfor normdele

+ Ikke kun ét tilbud, ofte to eller tre

+ Specialdele bearbejdet til perfektion

+ Kompromisløs kvalitet

+ Fuld transparens fra ende til anden

+ Mere end 100.000 normdele på hylden

Vision

Vores mål er at fortsætte med at være Danmarks førende leverandør til værktøjsindustrien af både norm- og specialdele. Specielt ønsker vi til stadighed at kunne levere netop de specialløsninger som vore kunder efterspørger. Vi forsøger samtidig at sprede os endnu mere ud i Europa end vi er i dag. Vi ønsker fortsat at være synlige – både i marken og online.

NormTeknik A/S ønsker at levere en seriøs, professionel og brugbar behandling til alle - stor som lille.

Historie

1978 norm-teknik as opstår som et generationsskifte af det daværende L-BI Norm som havde sæde i Værløse på Sjælland. Firmaet flytter til Christiansfeld i Jylland, for at komme nærmere det daværende kundegrundlag. Firmaet havde før 1978 bl.a. solgt maskiner og skærende værktøjer, men koncentrerede sig nu mere og mere om salg af norm- og specialdele til værktøjsindustrien.
1994 norm-teknik starter eget sliberi for at kunne efterleve den hurtige leveringstid som mere og mere kræves af kunderne. I dag er har vi et moderne sliberi med mange forskellige maskiner til bearbejdelse af både norm- og specialelementer.
2002 norm-teknik starter et nyt generationsskifte, hvor Kim Konge og Henrik Paaske indtræder i bestyrelsen og ejerkredsen.
2007/08 norm-teknik bygger nye produktionsfaciliteter af 2 omgange på matriklen i Christiansfeld.
2021

norm-teknik gennemfører generationsskifte, hvori Henrik Paaske overtager aktiemajoriteten.

Der er løbende blevet bygget til for at følge med udviklingen og norm-teknik har nu ca. 1100 m2 lokaler, hvoraf ca. 50% er produktion. Firmaet beskæftiger i 2021, 11 medarbejdere.

2023 Ny visuel identitet implementeres på samtlige elementer med bl.a. ny URL-adresse, logo samt navneændring til NormTeknik A/S

Kvalitetssikkerhed

Markedets laveste tolerance og højeste kvalitetssikring

Alle vores leverandører er underlagt ISO9001:2000

01. Råmaterialer

Køb af råmaterialer sker kun ved certificerede leverandører. Leveringerne skal indeholde en leverandør- og materiale-beskrivelse. Der skal være indgangskontrol. Bl.a. foretages stikprøver af matrialet hvor følgende gennemsøges: Er det korrekt materiale, der er leveret (gennem metallurgisk kontrol). Der foretages trækprøver. mm

02. Hærdeprocessen

Hærdeprocessen foregår fuldautomatisk efter et fastlagt program i moderne vacuumovne. Alle procesdata skal være tilgængelige i en protokol. Ydermere foretages metallurgisk kontrol og hårdhedsprøver.

03. Produktion

Alle medarbejdere er selvansvarlige. De skal underskrive alle arbejdsgange på varedokumentationen der følger varen gennem produktionen. Denne underskrift skal dokumentere at arbejdsgangen er gennemgået korrekt og tilfredsstillende.

04. Slutkontrol

Alle dele skal kortrolleres efterfølgende når de forlader produktionen. Slutkontrollen skal køre efter AQL 0,4 standarden. I slutkontrollen skal alle mål kontrolleres efter AQL 0,4 og dokumenteres på varedokumentet.

VI STØTTER

NormTeknik støtter en række organisationer
og initiativer med fokus på børn og unge.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.