Rulle/Kugle-føringer


KUGLEFØRINGER OG RULLEFØRINGER fra STEINEL
Vælger du STEINEL-produkter, vælger du kvalitet fra øverste hylde.

Finder du ikke netop den model eller størrelse du leder efter, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdels-sortiment oprettet her i webshoppen.


 

Kugleføringer fra Steinel hos Norm-Teknik A/S.

Hos Norm-Teknik A/S er vi specialister i specialdele samt norm-elementer - både som producent og som forhandler, idet vi er betroet en lang række agenturer, ikke mindst for tyske EBERHARD og Steinel, men også for en lang række andre europæiske producenter af normdele. Vores udvalg af Steinel kugleføring er ingen undtagelse, men er præget af kvalitet og atter kvalitet hele vejen igennem. Høj præcision, slidstyrke, og holdbarhed kendetegner en kugleføring fra Steinel og Norm-Teknik A/S.

Hos os vægtes pålidelighed, præcision samt ærlighed højt. Alle vores medarbejdere er branchekendte med mange års erfaring, jeres garanti for hurtige og korrekte ekspeditioner.

Vi har egen produktion, hvor vi fremstiller specialdele til både form, snit/stans, maskinbyggere mm. Vi har gennem vores netværk løbende udvidet vores net af leverandører, så vi i dag magter næsten enhver opgave indenfor vores felt, og vi repræsenterer i dag via agenturer et stort antal europæiske producenter af blandt andet kugleføring, søjlestel, formdele og meget andet.

Norm-Teknik A/S har som mål at kunne fortsætte med at være Danmarks førende leverandør af specialdele og norm elementer, herunder kugleføring, til værktøjsindustrien, specielt ønsker vi til stadighed at kunne levere netop de specialløsninger som vores mange kunder efterspørger.

Vi forsøger samtidig at brede os endnu længere ud i Europa end vi er i dag, ligesom vi ønsker fortsat at være synlige og innovative, både i marken og på internettet.

Kugleføringer. Norm-Teknik A/S har det hele og som altid i topkvalitet

Agenturvirksomhed og egenproduktion er de to kerneområder hos Norm-Teknik A/S. Vi er specialister i specialdele og norm elementer og hjælper jer gerne med at finde de rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Kontakt os gerne snarest muligt og lad os berette mere om, hvad vi kan tilbyde bl.a. med hensyn til kugleføring

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.