Sliberi & produktion

Specialdele fremstillet og leveret med præcision

Hos NormTeknik har vi siden 1994 haft
vores eget sliberi som fremstiller
specialdele og emner efter kundetegning.

Vi fremstiller de fleste af delene på kroppe fra Gebr. Eberhard GmbH i Tyskland, men tilkøber også andre materialer fra alternative producenter for at kunne imødekomme de mange forskelligartede opgaver som vi får i huset. Vi sætter en ære i at fremstille netop det som der ønskes og sammen med vores samarbejdpartnere i udlandet klarer vi stort set alle opgaver, store som små indenfor slibning. 
 

Gebr. Eberhard & Co. KG

Gebr. Eberhard & Co. KG er en anerkendt tysk producent af branchens måske højeste kvalitet indenfor bl.a. udstødere, stempler, stifter mm. - både som norm- og specialdele. De har et stort lager af normdele og er også særdeles kompetente, når det gælder specialdele og rammeordrer.
LÆS MERE OM VORES AGENTURER

Tilpasning og slibning af specialdele sker udelukkende på kroppe af høj kvalitet.

I samarbejde med kunden, kigger vi på de forskellige elementer, der skal i fokus før produktionen pågyndes. Det er vigtigt for os at kunder er velinformeret i forhold til processen, materialerne og leveringstiden.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på: +45 7456 0100

Send os din tegning

Her findes forskellige standardtegninger i pdf-format. Send din egen tegning eller find evt den model der ønskes nedenfor, print den, udfyld med de ønskede mål og send den til os for at få et tilbud oftest samme dag.

LÆS MERE

Belægning af slebne dele

Mange af vores slebne dele skal belægges og vi sender derfor flere gange om ugen til Cemecon. En standardbelægning tager som hovedregel ca en uge.

LÆS MERE

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.