Søjlestel

Søjlestel fra STEINEL


Vælger du STEINEL-produkter, vælger du kvalitet fra øverste hylde.

Finder du ikke netop den model eller størrelse du leder efter, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdels-sortiment oprettet her i webshoppen.

 

 

Søjlestel fra Steinel og NormTeknik A/S

Føringssøjler, føringsbøsninger, kugleføring og rulleføringer, føringsplader, søjlestel i stål, aluminium samt støbejern – og meget, meget andet.

NormTeknik A/S er stolte over at kunne præsentere hele det store udvalg af Steinel produkter i en kvalitet, der er de fleste konkurrenter overlegen. Steinel er et af vores agenturer og udgør sammen med blandt andet EBERHARD rygraden i vores agentur virksomhed. Søjlestel fås i forskellige former, overflader og højder, og visse med 1, 2, 3, 4, eller 5 grenede søjler, medens andre er helt flade. Materialerne er mangeartede, rustfrit poleret eller børstet stål, aluminium, og støbejern – alle kan fås som forskellige modeller og i forskellige designs. Vi har med garanti også et Steinel søjlestel, som imødekommer jeres behov og falder i jeres smag.

Læs gerne mere her på hjemmesiden, hvor I ligeledes kan downloade vores produktblad for Steinel søjlestel, og tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere information.
 

Vælg søjlestel fra Steinel og NormTeknik A/S. Kvalitet ud over det normale. Mange modeller og designs


Når kun det bedste er godt nok og prisen den rigtige, vælger flere og flere naturligvis søjlestel fra Steinel og NormTeknik A/S. Vi byder på et væld af materialer, modeller og spændende designs, alt fra klassiske til hypermoderne søjlestel. Vi repræsenterer i form af agenturer nogle af Europas mest anerkendte producenter af specialdele og norm-elementer og er kendt for vores nøje gennemtænkte totalløsninger til hele værktøjsindustrien.

Ring til os og lad os få en snak om vores brede program blandt andet inden for søjlestel og norm-elementer.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.