STIFTER & CYLINDERSTIFT

Cylinderstift, stift og andre præcisions normdele fra Eberhard

NormTeknik har et stort sortiment af stifter, cylinderstifter og målestifter. Derudover tilbyder vi også et udvalg af stiftudtrækkere. Hovedparten af vores stifter er fra det tyske mærke EBERHARD, der er anerkendt for deres kvalitetsprodukter. 

NormTeknik A/S er blandt de førende leverandør til værktøjsindustrien I Danmark af både norm- og specialdele. Vi bestræber os på altid at kunne levere et bredt udvalg af de normdele og specialdele som vores kunder efterspørger.

DIN 6325/ ISO 8734 stift udvalg

I vores sortiment har vi cylinderstift DIN 6325 / ISO 8734 i flere størrelser fra Ø1 til Ø20. Det samme gælder typen DIN 7979 / ISO 8735, som findes i alt fra Ø 4 til Ø 25. Vi sælger også DIN 7 og DIN7-RUSTFRI i den velkendte Eberhard kvalitet. 

Vi tilbyder også stiftudtrækkere både manuel og pneumatisk. Stiftudtrækkerne fås i forskellige størrelser til udtrækning af forskellige typer og størrelser af stifter.

Stift og cylinderstift i mange størrelser

Vores sortiment består af mange forskellige størrelser af stifter, cylinderstifter og målestifter. Nogle af vores standard størrelser er præsenteret, men det fulde sortiment er ikke tilgængeligt her på siden. Tag derfor kontakt, hvis du ikke kan finde den stift, cylinderstift eller målestift du leder efter. 

Kontakt NormTeknik A/S ang. stift og cylinderstift

Kontakt NormTeknik A/S og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af norm-dele og andet. Kontakt os på telefon 74 56 01 00.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.