Måske verdens bedste svejsebord i en uhørt fornem kvalitet fra tyske Siegmund og norm-teknik A/S?Alle svejseborde og opspændingsborde fra tyske Siegmund indgår nu i vores nye danske Siegmund agentur. Hos norm-teknik A/S er vi pavestolte over at kunne præsentere disse fantastiske svejseborde fra Siegmund., som producerer markedets klart hårdeste og mest slidstærke borde.  Vi forventer at være klar med deres 640 sider store katalog på dansk i foråret 2015, indtil da tilbyder vi deres katalog på engelsk. Kontakt os gerne for at få det tilsendt.  Se også gerne vores nye aktionsflyer på dansk, som I kan downloade her på hjemmesiden.
Det nye svejsebord fra Siegmund er fremstillet i det nyudviklede værktøjsstål X7, der er specielt fremstillet til Siegmund, og som har en meget højere grundhårdhed end det tidligere anvendte finkornede stål. Efter plasma-nitrering og BAR-belægning har toppladen en hårdhed på cirka 750 Vickers. Denne ekstremt høje grundhårdhed er forklaringen på, at toppladerne bibeholder deres form markant bedre end med det tidligere anvendte stål.
Se og oplev det nye Sigmund svejsebord fra norm-teknik as. Vi har masser af særdeles attraktive tilbud. Læs mere om dette og meget andet her på hjemmesiden og i vores flyer.
Fantastisk nyt svejsebord med utrolig hårdhed og slidstyrke fra Siegmund og norm-teknik asSiegmund har på ny barslet med et helt nyt svejsebord – Professional Extreme 850, fremstillet af det nye Siegmund X8 special stål, der er utrolige 30-40 % hårdere end X7 legeringen. Med sin 850 Vickers hårde topplade bryder den alle hidtidige hårdhedsflader, og denne hårdhed er vel og mærket ikke opnået på grund af overflade hårdheden men som følge af grundhårdheden. Den høje slagfasthed udmærker sig først og fremmest ved, at dette svejsebord selv efter flere års intensiv tung brug bibeholder sin høje præcision.
Læs gerne mere i vores flyer samt vores nye danske katalog med udgivelse foråret 2015 og kontakt os gerne for yderligere info.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.