Udstøder - Runde, Flade og Rør - DIN 1530 serie


DIN 1530 er en standard defineret af det tyske Institut for Standardisering for udstøder af for eksempel mindre plastik produkter i industri produktionen.
Standardiserede modulært designede systemelementer er i dag en meget vigtig forudsætning for udkast af færdige formstøbte produkter på den mest skånsomme og professionelle måde. Med opfindelsen af det modulære system for formstøbte enheder er grundlaget for en fortsat vækst langt ud i fremtiden blevet skabt. Patentet definerer den moderne standard for produktion af formstøbte produkter på verdensplan.

Vi lagerfører et stort udvalg af norm dele til formindustrien, hvoraf hovedparten er produceret af tyske EBERHARD – en sikker garanti for topkvalitet. Foruden alle standardstørrelser kan vi desuden tilbyde alternative størrelser, udformninger og materialer. Forefindes det ønskede produkt ikke her på siden, kontakt os gerne alligevel, vi kan næsten altid hjælpe med at finde den rigtige løsning.

Udkaster og Udstøder - DIN 1530 serie


Norm-Teknik A/S kan tilbyde et fantastisk udvalg af DIN 1530 og andre udstødere.
Runde udstødere med eller uden forstærkning, rør udstødere samt flade udstødere. Alle modeller fås i WS med eller uden belægning, i rustfrit, i nitreret/oxideret materiale (sort og blank) samt i unitreret materiale. Kvalitets produkter fra EBERHARD, der bare holder og holder – og så er vores priser samtidig særdeles attraktive. Se også vores udvalg af centrer enheder.

Download gerne vores PDF produkt kataloger her på hjemmesiden med specificerede beskrivelser af vores kvalitets udstødere.  Kontakt os ligeledes gerne, såfremt I ønsker yderligere info eller er i tvivl om noget. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Mød vores team af erfarne værktøjsmagere og rådgivere.

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.

Vi tilbyder også bufferlager af specialdele

Hos NormTeknik har vi faciliteterne til at fungere som virksomhedens bufferlager med lynhurtig levering af de specialdele, I benytter mest. Op med fleksibilitet, ned med downtime.

Hos os er professionel sparring normen

Vi har mange leverandører, der kan levere både normdele og specialdele til jeres projekt. Hvilken kvalitet, der bedst gør jobbet, har vi selvfølgelig en klar holdning til, og den deler vi gerne, så bare spørg.

Ønsker du personlig sparring og rådgivning kan du kontakte os på:

+45 7456 0100

Mød vores team

Vi er også specialister i specialdele

Et dedikeret hold af dygtige rådgivere, tekniske tegnere og værktøjsmagere står klar med den nyeste teknik til at designe, slibe og kvalitetstjekke alle tænkelige specialdele.